čtvrtek 31. května 2012

Zeleninové fašírky

Co na škroby? Přece brambory! A když brambory, tak bramboráčky a k tomu ještě kopec další zeleniny a chutné jídlo je připravené.

Recept jsem našla na facebooku od Martiny Š.


5 menších brambor, 1 menší cuketa, 2 mrkve, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl

Veškerou zeleninu nastrouháme, promícháme a osolíme dle potřeby. Pokud se směs nechce spojit, přilijeme trochu vody. 

Opékáme na pánvičce dozlatova.

8 komentářů:

  1. ty vypadají krásně, to bych si hnedka dala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zeleninové karbonátky milujem!!! Dnes sme mali v škôlke na obed zeleninový nákyp (mrkva, kaleráb, petržlen, zeler, karfiol, cibuľa, hrášok, vajcia, syr eidam, mlieko), zemiakovú kašu a obloženie z farebnej papriky k tomu. Bolo to krásne farebné. Nám zamestnancom to veľmi chutilo, ale deťom veľmi nie. Teda väčšine nie :-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to muselo být velice dobré, tuhle kombinaci si poznačím a příště udělám.

      Vymazat
  3. Mě se to rozpadá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozpadá se to při tvoření karbanátků nebo při opékání? Jak jsem psala, přidávat dle potřeby vodu :-)

      Vymazat
  4. při opékání ... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak jsem říkala, je potřeba zkoušet, aby se to nerozpadalo.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF