Tak tohle se stane na velice dlouhou dobu oblíbený recept. Už ani pořádně nevím, kde jsem na to natrefila, ale postup je tak strašně jednoduchý a chutný, že stojí za to si ty brambory oškrábat. Tuto práci vyloženě nesnáším a s radostí přenechávám manželovi, tentokrát ale dělám výjimku.
brambory, sůl, koření (bylinky, paprika...co kdo rád)
Brambory si nakrájíme na tenké plátky, dáme na plech vyložený pečícím papírem a pořádně osolíme, protože brambory pijí hodně vody a posypeme libovolným kořením.
V troubě pečeme na 180°C tak dlouho, až brambůrky mají trochu zlatou kůrku, ale moc to nepřeháníme.
waw , mňam :-) bodli by
OdpovědětVymazatto vypadá hodně dobře!
OdpovědětVymazatasi vím,co v sobotu k obědu :D
Tohle teď míváme dost často.
Vymazatsuper recepty pejrakk.
OdpovědětVymazatMoc děkuji!
VymazatTaky je mám dneska na obed i večeři a paráda :) dekuji za inspiraci :)
OdpovědětVymazat