pondělí 16. července 2012

Brambůrky s bylinkami

Tak tohle se stane na velice dlouhou dobu oblíbený recept. Už ani pořádně nevím, kde jsem na to natrefila, ale postup je tak strašně jednoduchý a chutný, že stojí za to si ty brambory oškrábat. Tuto práci vyloženě nesnáším a s radostí přenechávám manželovi, tentokrát ale dělám výjimku.


brambory, sůl, koření (bylinky, paprika...co kdo rád)

Brambory si nakrájíme na tenké plátky, dáme na plech vyložený pečícím papírem a pořádně osolíme, protože brambory pijí hodně vody a posypeme libovolným kořením.

V troubě pečeme na 180°C tak dlouho, až brambůrky mají trochu zlatou kůrku, ale moc to nepřeháníme.

6 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF