Na jedné facebookovské stránce o vaření jedna kuchařinka dala na Zeď tento recept. Zaujal mě tím, jak krásně vypadal a nezklamal mě ani při ochutnávání.
brambory dle strávníků, sůl, 1 pórek, 2 - 3 mrkve, 500 g pangasiuse, koření na ryby, 2 zakysané smetany, 1 bílý jogurt, strouhaný sýr
Brambory si uvaříme ve vodě, potom je rozložíme na vymazaný plech. Osmahneme pórek s nastrouhanou mrkví, dáme na brambory, poklademe plátky ryby, lehce osolíme a posypeme kořením na ryby. Pečeme asi 20 minut.
Smícháme si zakysané smetany s jogurtem, osolíme a dáme na rybu. Nakonec posypeme strouhaným sýrem a ještě dáme do trouby zapéct do zlatavé barvy.
Žádné komentáře:
Okomentovat