pondělí 6. února 2012

Pangasius po švédsku

Na jedné facebookovské stránce o vaření jedna kuchařinka dala na Zeď tento recept. Zaujal mě tím, jak krásně vypadal a nezklamal mě ani při ochutnávání.


brambory dle strávníků, sůl, 1 pórek, 2 - 3 mrkve, 500 g pangasiuse, koření na ryby, 2 zakysané smetany, 1 bílý jogurt, strouhaný sýr

Brambory si uvaříme ve vodě, potom je rozložíme na vymazaný plech. Osmahneme pórek s nastrouhanou mrkví, dáme na brambory, poklademe plátky ryby, lehce osolíme a posypeme kořením na ryby. Pečeme asi 20 minut.

Smícháme si zakysané smetany s jogurtem, osolíme a dáme na rybu. Nakonec posypeme strouhaným sýrem a ještě dáme do trouby zapéct do zlatavé barvy.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF