středa 8. srpna 2012

Rybí hrnec

Po delší odmlce, kdy mě zklátilo horko a nechuť k počítači a cokoliv na něm dělat, se vracím. Tentokrát s obdobou kuřecího hrnce, až na to, že kuře jsem prostě neměla a k dispozici byla ryba.


1 kg pangasiuse, 1 cibule, 2 rajčata, vývar dle potřeby, sůl, sladká paprika, provensálské koření

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso. Zalijeme vývarem tak, aby maso bylo ponořené. Přidáme rajče, podle potřeby dosolíme a vaříme asi 20 minut. Před koncem vaření přidáme sladkou papriku a provensálské koření.

Zdroj:
kniha Dalších 90 dní

1 komentář:

  1. zaujímavá polievočka ja ju vyskúšam uvariť ,,,,vďaka za inšpiráciu Martinka :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF