Už dlouho jsem neměla na oběd luštěniny a můžu říct, že mi hodně chyběly. Tentokrát jsem vyzkoušela jinou fazolačku, než které jsem měla na škroby dříve.
1 konzerva bílých fazolí (nebo namočené přes noc), 1 cibule, 1 mrkev, 1 rajče, 1 lžička mleté papriky, 1 bobkový list, olej, špetka oregana a tymiánu, sůl, 1/2 l zeleninového vývaru, 2 stroužky česneku
Cibuli nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Potom přilijeme vývar a krátce podusíme. Přidáme nakrájenou mrkev, rajče a bylinky. Vaříme asi 30 minut do změknutí. Před koncem vaření přidáme scezenou fazoli a prolisovaný česnek.
Na talíři můžeme ozdobit čerstvou bazalkou.
Zdroj:
Dalších 90 dní
Tak touhle polívčičkou bych si určitě deštivý den zpříjemnila :)Mňam
OdpovědětVymazatDobrá fazolačka přijde vždy vhod,hlavně pro nastávající roční období, prima recepr,též se přidávám mňam, mňam...:))
OdpovědětVymazatmňamiii, vyzerá úžasne :)
OdpovědětVymazatyummy!!! :-)
OdpovědětVymazat