neděle 15. ledna 2012

Kuřecí Cordon Bleu

Cordon Bleu jsem měla poprvé v restauraci. Dala jsem za něho 140 Kč. Dnes jsem ho dělala a výsledná cena za čtyři porce je asi 120 Kč. A manžel si pochutnal.


4 kuřecí prsa, 4 plátky šunky, 4 plátky sýru, vejce, hladká mouka, strouhanka, sůl

Maso naklepeme, osolíme. Na maso dáme plátek šunky a plátek sýra, přehneme a obalíme v klasickém trojobale. Obalovala jsem dvakrát, protože jsem se obávala, aby mi sýr nevytekl. Smažíme na oleji ze všech stran, pak je ještě na krátko dáme do trouby na změknutí.

Podáváme s brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF