Martinina kuchyně
Stránky
Domovská stránka
Kuchařka
90 denní rozlišovací dieta
pátek 27. ledna 2012
Fazolovo-tuňákový salát
Příprava salátu netrvala ani pět minut. Tak to bylo rychle hotové. A to se mi moc líbí.
1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, 1 konzerva bílých fazolí v rajčatové omáčce nebo chilli, olej, sůl, pórek nebo jarní cibulka
Vše smícháme dohromady a pak dosolíme. Podáváme s chlebem.
Zdroj:
Umenie žiť
Žádné komentáře:
Okomentovat
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
for my blog
on Zaria.cz
Tisk
Žádné komentáře:
Okomentovat