čtvrtek 6. září 2012

Zelný salát s kuřecím masem

Tento salát mě hodně překvapil, jak výborně chutnal. Bylo to tak jednoduché a tak dobré, že jsem se musela opět dělit s ostatními a na moji bílkovinovou večeři moc nezbylo. 


1/4 hlávky zelí, 1 mrkev, 1 cibule, pečené kuřecí maso, sůl, zálivka: 2 díly vody, 1 díl octa, koření na saláty

Zelí, mrkev a cibuli nastrouháme najemno, přidáme nakrájené maso, podle potřeby osolíme. Uděláme si zálivku: podle chuti smícháme vodu, ocet a koření na salát a přidáme k salátu.






4 komentáře:

  1. Ahoj Marti, tenhle salát se mi moc zamlouvá! Kuřecím maso v téhle kombinaci musí být lahůdka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No aby ne! Bylo to opravdu dobré. Určitě někdy zopakuji, ale to mi musí zůstat to kuřecí maso :-)

      Vymazat
    2. Také zkusím,už se těším Marie

      Vymazat
  2. Jaaaaj, už som si ho vyhliadla a o 4 dni budem práskať :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF