čtvrtek 20. září 2012

Italská polévka

Recept jsem opět našla v dietní kuchařce. Bylo to rychlé a vynikající jídlo. bílou fazoli jsem nahradila zafolí červenou, líp mi chutná.


1 konzerva červené (bílé) fazole, 1 hrst těstovin, 1 cibule, 1 lžička krupice, 3/4 l zeleninového vývaru, 1 lžíce rajského protlaku, 1 mrkev, 1 stroužek česneku, sůl

Cibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatit na oleji. Přisypeme krupici, promícháme a zalijeme teplým vývarem. Přidáme protlak a na kolečka nakrájenou mrkev.

Když polévka začne vařit, přidáme těstoviny. Těsně před koncem vaření těstovin přidáme fazole. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, sůl a koření.

Zdroj:
kniha Dalších 90 dní




5 komentářů:

  1. Marti, vypadá krásně, někdy zkusím udělat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. polévka vypadá opravdu lákavě, a musí zasytit:-)
    Bezva recepty!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Polívku jsem dělala a priznam se, že už několikrát... nemůžu se ji dojíst... a jelikoz jsem se dala na zdrav. zivotní styl... tak akorat menim olej a davam testoviny s morskych ras...a je to lahoda... diky za recept :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF