čtvrtek 31. října 2013

90denní rozlišovací dieta, pohyb a změna postavy

Možná se divíte, kde se poděly recepty k této dietě? Je pravdou, že dietu už nedržím. Začala jsem ji držet v květnu 2012, kdy jsem vážila 86 kg. Po třech měsících jsem shodila 13 kg, což byl obrovský úspěch, ve který jsem nedoufala a v pokračovací fázi šla ještě tři kila dolů, tedy 16 kg celkem.

V roce 2012 jsem vypadala úplně jinak - po dvou porodech mi kromě kilogramů navíc zůstala i velká prsa, která se velmi těžko nosila a působila mi problémy s páteří a její časté bolesti. Proto jsem se rozhodla, že až přestanu kojit (tehdy byla mladší dcera ještě miminko), začnu se sebou něco dělat.

Takhle jsem vypadala v roce 2006 před prvním těhotenstvím. Už tehdy jsem věděla, že je něco špatně, ale ten krok zhubnout jsem neudělala, protože jsem neměla odvahu.

Po dětech jsem tedy začala s dietou a odtud byl už jen krůček k tomu, abych se odvážila a objednala se na plastickou chirurgii v Brně....

A než jsem se nadála, měla jsem o šestnáct kilo méně a o více jak polovinu menší ňadra. To vše se událo letos na začátku roku 2013 a JSEM PYŠNÁ NA SVÉ TĚLO.

Tato změna také přispěla k tomu, že jsem se začala více hýbat - nejdříve to byla salsa, která mě hodně bavila. Ta byla jen přes léto, ale nastartovala mě k tomu, že jsem začala hledat něco, co by mě vyhovovalo. A našla jsem - tím naprosto nej sportem je PILOXING.
Slyšeli jste už o něm? Pokud ne, tak Piloxing je kombinace PILatesu a bOXu - je to makačka a dřina, vždy propotím nejen tričko, ale i kalhoty, ale i pohyb funguje a já si svou váhu pořád udržuju na svých 70 kg. (no, přiznávám, někdy je to plus mínus jeden kilogram nahoře, ale po cvičení ten kilogram zase rychle vypotím :-) )

Proto, jestli držíte dietu (ať už tuto nebo nějakou jinou), je důležitý i aktivní pohyb, (i když jsem na začátku diety tvrdila, že ho nepotřebuju) protože je to příjemná relaxace a dobití energie.

A jak vlastně vypadám teď? Takhle:



13 komentářů:

  1. Martinka, uzasna premena...blahozelam....nech sa ti dari udrzat si svoju vahu aj nadalej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adri, moc děkuju. Budu si váhu udržovat, protože takhle jsem opravdu moc spokojená.

      Vymazat
  2. Klobúk dole! Prekrásne zmena. :-) Rozhodne máš byť na čo hrdá ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, moc gratuluji k úspěchu! Vypadáš moc dobře. Vždycky je to o vůli a je úplně jedno, jaký typ stravování člověk zvolí (nemám moc ráda slovo dieta :-). A tys to zvládla na výbornou. Takže tleskám! Mě bude čekat něco podobného v lednu, kdy se nám narodí mimčo. Těhotenství je holt vždycky doprovázené změnou postavy, ale už se na to docela těším. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kivi, děkuju moc. Zpočátku to bylo těžký se kontrolovat, ale pak to šlo snadno.

      Tak vy čekáte druhé miminko? To je super! přeji pohodové těhotenství, zvlášť ke konci... :-)

      Vymazat
  4. Maťka super, vyzeráš úžasne. Ja som bola tiež na nepoznanie, ked som schudla. Známi ma nepoznávali. Teraz som lenivá, tým ze sme sa prestahovali a nemala som čas a priestor na svoju stravu, sa to seklo, pribrala som, no práve dnes som si povedala dosť. Nebudem sa celkom držať 90DD, lebo určite niečo zjem, na čo mám chuť, ale určite to nechcem robiť denne. Ked som schudla, veľa ludí mi hovorilo, že až moc a že nevyzerám dobre - možno - v tvári som bola hrozne chudá, ale o čo hlavne išlo, že som sa cítila super !!! Takže znova začínam. Som zvedavá - najťažšie je začať, potom je to už OK.
    Tak držím prsty, aby Ti to vydržalo. Ja som si váhu udržala dva roky, bez problémov.
    Papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já děkuju. Ten impuls se sebou něco udělat přišel přišel právě z tvého článku a moc jsi mě inspirovala.

      Já se jojo efektu bojím, ale snad se nedostaví....nějaká pravidla z 90DD dodržuju, ale není to tak úplně stoprocentní.

      Vymazat
    2. Martinka, prekvapila si ma, že som ta ja inšpirovala. Vyzeráš super, drž sa a aj ked niekedy uletíme, už vieme čo a ako. Vždy sa všetko dá :-)).

      Paa

      Vymazat
  5. Wau, vůbec jsem netušila, že jsi takhle zhubla! Pochvala' :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem za to zhubnutí moc ráda, cítím se takhle dobře. :-)

      Vymazat
  6. Marti, to je úžasná změna. Z baculky se stala pěkná kočka. Musím také pogratulovat. :-)))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF