úterý 22. října 2013

Omáčka Zelený pepř s hrozny

Tak tahle omáčka měla říz - na obale by měli mít napsáno Jen pro chlapy nebo Pro otrlé. A o čem to mluvím? O omáčce Zelený pepř od firmy Spak. I přesto, že byla opravdu pálivá, chutnala dobře. Ale pozor, ať se vám nekouří z pusy!

1 omáčka Zelený pepř, 150 g uzeniny, 1 cibule, 3 stroužky česneku, hrst hroznů

Cibuli nakrájíme na proužky, česnek oloupeme a celý vhodíme společně s cibulí na pánev. Opékáme, až cibule zezlátne. Přidáme nakrájenou uzeninu a ještě chvíli opékáme. Nakonec přisypeme přepůlené hrozny.

Po chvíli přilijeme omáčku Zelený pepř a chvíli prohřejeme.

Podáváme s těstovinami.

1 komentář:

  1. Vypadá to celkem dobře. :) asi někdy vyzkouším.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF