neděle 17. února 2013

Re-cooking: Žemlovka

Po dlouhé době jsme měli opět žemlovku.


Tentokrát trochu nastaly menší změny oproti původnímu receptu:
1) ke strouhaným jablkům jsem přidala jahody
2) na přání dcery jsem tam nedala hrozinky
3) místo 1/2 uvařeného pudinku jsem použila celý pudink
4) nepolévala jsem rozšlehaným vejcem, ale šťávou z jahodového kompotu

3 komentáře:

  1. Mňami... Žemlovku už jsem neměla ani nepamatuju. Ve školní jídelně jsem ji milovala, ale doma jsme ji nikdy nedělali. Jen párkrát jsem ji jedla u babičky. Hrozně silně mi připomíná dětství :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to připomíná moc dětství. Nejvíc jsem milovala ty křupavé rohlíky napovrchu :-)

      Vymazat
    2. Já taky! :-) Ale hlavně v ní nesmělo být moc rozinek...

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF