pátek 16. listopadu 2012

Vepřové nudličky se zeleninovou směsí

Rychlovka, kterou jsem našla na billáckém letáčku od šéfkuchaře Didiho. Rychlé, jednoduché.


350 g mražené zeleninové směsi, 500 g vepřových nebo jiného masa, třeba i kuřecího, 3 lžíce oleje, 3 lžíce sojové omáčky, sůl

Maso nakrájíme na nudličky, vmícháme olej, sojovou omáčku, lehce osolíme a necháme 20 minut odpočinout. Pak opečeme na rozpálené pánvi. Přidáme zeleninu a dusíme, dokud se voda ze zeleniny neodpaří a maso není měkké.

Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.

1 komentář:

  1. vepřové maso s dušenou zeleninkou je úžasná kombinace :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF