U nás hermelín máme všichni rádi v jakékoliv podobě –
ať už je to pomazánka, na pečivu, na mase nebo jen tak. Tento recept je dobrý
ze všech stran a slanina k tomu. Příště bude zas.
1 hermelín, 2 plátky
slaniny, ½ cibule, 2 plátky šunky, koření (grilovací koření, paprika,
provensálské koření...), alobal
Na alobal dáme překrojený plátek slaniny, na to položíme čtvrt cibule, kterou jsme pokrájeli na proužky. Přikryjeme kolečkem sušnky a posypeme kořením - zvolila jsem papriku a provensálské koření. Na to všechno položíme hermelín a zase posypeme koření, položíme šunku, nakrájenou cibuli a slaninu.
Nakonec uděláme z alobalu balíček a dáme do trouby zapéct na 180°C. Pečeme asi 10 - 15 minut.
Hmmm :) Tohle vypada strasne dobre!
OdpovědětVymazatmňam :)
OdpovědětVymazatMusím jedině souhlasit :-)
VymazatAhoj MArti, hermelín taky můžu! A brzy ho podle tebe vyzkouším!
OdpovědětVymazatVyzkoušej, uvidíš, že ti bude chutnat.
VymazatU nás také milujeme hermelín. Už ho mám v záložce a určitě vyzkouším. :-D
OdpovědětVymazatTakhle to neznám, zkusím, díky:-)
OdpovědětVymazatAjka
Určitě vyzkouším
OdpovědětVymazatJe to bomba...doslova sme to "zožrali" ,neskutočne dobré...mňam
OdpovědětVymazatTak to jsem moc ráda!
Vymazat