Tak tahle omáčka měla říz - na obale by měli mít napsáno Jen pro chlapy nebo Pro otrlé. A o čem to mluvím? O omáčce Zelený pepř od firmy Spak. I přesto, že byla opravdu pálivá, chutnala dobře. Ale pozor, ať se vám nekouří z pusy!
1 omáčka Zelený pepř, 150 g uzeniny, 1 cibule, 3 stroužky česneku, hrst hroznů
Cibuli nakrájíme na proužky, česnek oloupeme a celý vhodíme společně s cibulí na pánev. Opékáme, až cibule zezlátne. Přidáme nakrájenou uzeninu a ještě chvíli opékáme. Nakonec přisypeme přepůlené hrozny.
Po chvíli přilijeme omáčku Zelený pepř a chvíli prohřejeme.
Podáváme s těstovinami.
Vypadá to celkem dobře. :) asi někdy vyzkouším.
OdpovědětVymazat