čtvrtek 17. ledna 2013

Pečený hermelín v alobalu


U nás hermelín máme všichni rádi v jakékoliv podobě – ať už je to pomazánka, na pečivu, na mase nebo jen tak. Tento recept je dobrý ze všech stran a slanina k tomu. Příště bude zas.


1 hermelín, 2 plátky slaniny, ½ cibule, 2 plátky šunky, koření (grilovací koření, paprika, provensálské koření...), alobal

Na alobal dáme překrojený plátek slaniny, na to položíme čtvrt cibule, kterou jsme pokrájeli na proužky. Přikryjeme kolečkem sušnky a posypeme kořením - zvolila jsem papriku a provensálské koření. Na to všechno položíme hermelín a zase posypeme koření, položíme šunku, nakrájenou cibuli a slaninu.

Nakonec uděláme z alobalu balíček a dáme do trouby zapéct na 180°C. Pečeme asi 10 - 15 minut.





11 komentářů:

  1. Hmmm :) Tohle vypada strasne dobre!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj MArti, hermelín taky můžu! A brzy ho podle tebe vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  3. U nás také milujeme hermelín. Už ho mám v záložce a určitě vyzkouším. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Takhle to neznám, zkusím, díky:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  6. Je to mňamka, dělám ho jen se slaninou, cibulí a grilovacím kořením a nemá to chybu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to bomba...doslova sme to "zožrali" ,neskutočne dobré...mňam

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tisk

Print Friendly and PDF