tag:blogger.com,1999:blog-5142824311152072279.post2024209988382418024..comments2024-03-12T21:33:51.343+01:00Comments on Martinina kuchyně: Což takhle dát si špenát?Martina Fhttp://www.blogger.com/profile/14235118363059672415noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5142824311152072279.post-78473778263334920002012-02-13T19:03:54.052+01:002012-02-13T19:03:54.052+01:00u nás taky frčí listový špenát. Já mám ráda i ten ...u nás taky frčí listový špenát. Já mám ráda i ten protlak, ale manžel prošel přesně takovou historií, jak píšeš. Všude se potkával jen s tím protlakem a vytvořil si ke špenátu odpor. Pak si jednou v restauraci dal ty samotné listy, to mu zachutnalo, tak jsem dostala povolenku i doma zkusit udělat špenát. A úspěch veliký. Špenát teď děláme na mnoho způsobů. Dokonce ho máme na zahrádce, ovšem to zpracování čerstvého je docela masakr. Člověk to půl dňa obírá a pak je z toho na pánvičce troška. Dávám si to i zamrazit. Teď už samozřejmě nemám, tak taky kupuji a třeba v penny to výjde i za dobrou cenu. <br />Tady tu klasiku s knedlíkem a výpečky teda nedělám, vepřové moc nejíme, ale někdy bych to mohla zkusit třeba s tím volským okem. :-)kivihttps://www.blogger.com/profile/04157875021364560655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5142824311152072279.post-85075845542388426522012-02-13T14:32:10.852+01:002012-02-13T14:32:10.852+01:00Ja milujem spenat, nechapem preco ho vela ludi odm...Ja milujem spenat, nechapem preco ho vela ludi odmieta. Tiez v poslednom case kupujem listovy ten cerstvy, je sice trochu drahsi ale raz za cas...Bibahttps://www.blogger.com/profile/07064479289218343447noreply@blogger.com